top of page

Iets voor uw gemeente?

 

Wilt u als gemeente uw jaarlijkse collectieve inkoopactie van zonnepanelen voortaan laten samengaan met een stimulans voor de regionale economie, lokale innovatie en het tot stand kunnen komen van duurzame werkgelegenheid? Stichting Eneregio kan de regionale ondernemers bijeen brengen voor een actie om zo de gemeente samen met deze ondernemers de eigen doelstellingen te realiseren.

 

Stichting Eneregio heeft in samenwerking met Duurzaam Bouwloket een proces ontwikkeld waarbij de geïnteresseerde bewoners van goede informatie worden voorzien, profiteren van een gunstige prijs-kwaliteit-verhouding en klanttevredenheid wordt bewaakt. 

 

Als uw gemeente al aangesloten is bij het Duurzaam Bouwloket lichten wij graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek toe. U kunt hiervoor bellen met het Duurzaam Bouwloket op 072-743 39 56 en vragen naar Michiel de Soet. 

 

Als u als gemeente graag eerst per post een brochure ontvangt kunt u deze vrijblijvend aanvragen via info@eneregio.nl o.v.v. uw contactgegevens.

stacks_image_1099.png
bottom of page